x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona – Real Madrid 1-1. Egal pentru Real!

Barcelona – Real Madrid 1-1. Egal pentru Real!

03 Dec 2016   •   19:21
Barcelona – Real Madrid 1-1. Egal pentru Real!
Sursa foto: captura Dolce Sport

Barcelona și Real Madrid au terminat la egalitate în episodul cu numărul 265 din El Clasico, scor 1-1, după ce catalanii au condus până în minutul 89.

 

Madrilenii au pornit motoarele din start și în minutul 3 Lucas Vazquez a căzut în careu după un duel cu Mascherano. Fotbaliștii lui Zidane au cerut lovitură de pedeapsă, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Primul moment periculos venit din partea gazdelor a fost în minutul 9. Sergio Robert a șutat din careu, mingea l-a lovit în umăr pe Ramos și catalanii au cerut și ei la rândul lor penalty.

Ronaldo a ieșit la rampă în minutul 38, când și-a depășit doi adversari și a șutat, însă ter Stegen a fost la post și a reținut. Barcelona a mai cerut un penalty cu 5 minute înainte de finalul primei părți la o centrare a lui Alba, care a lovit mâna lui Carvajal.

Barcelona a deschis scorul în minutul 53, după reușita cu capul a lui Suarez, care a profitat de o neatenție a lui Varane.

Chiar dacă formația blaugrana a condus aproape întreaga partidă, Real Madrid a dat lovitura în ultimul minut de joc și a scos un egal după reușita lui Sergio Ramos cu capul.

Real Madrid rămâne lider cu 35 de puncte, în timp ce Barcelona a acumulat 29 de puncte și rămâne pe poziția a doua.

Sursa

×
Subiecte în articol: Barcelona – Real Madrid