x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Bayern a câştigat ultimul meci înaintea întâlnirii cu CFR

Bayern a câştigat ultimul meci înaintea întâlnirii cu CFR

17 Oct 2010   •   00:00
Bayern a câştigat ultimul meci înaintea întâlnirii cu CFR
Sursa foto: /Reuters

Bayern Munchen a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 pe Hannover 96, într-un meci din etapa a 8-a a campionatului Germaniei, și bavarezii se gândesc din nou la titlu, deși în acest moment se află la 10 puncte în spatele echipei de pe primul loc.

"În prima repriză nu am jucat prea bine. Prima ocazie a adus şi golul, iar asta este întotdeauna important. În partea a doua, după intrarea lui Bastian Schweinsteiger, am jucat mai bine. Mario Gomez, care marcase în această săptămână pentru echipa naţională, a reuşit acum trei goluri, ceea ce este foarte important pentru un atacant. Cred că, în următoarele săptămâni, vom vedea un Mario Gomez foarte bun. Distanţa dintre noi şi primul loc s-a micşorat la 10 puncte. Avem timp să recuperăm. Cel mai important lucru este faptul că azi am câştigat trei puncte", a spus Van Gaal.

Antrenorul olandez Louis van Gaal nu s-a putut baza pe 10 jucători din lot şi a folosit formula Butt - Lahm, Timoşciuk, Badstuber, Braafheid (65 Schweinsteiger) - Ottl, Pranjic - Hamit Altintop, Müller, Kroos - Gomez. Toate golurile bavarezilor au fost marcate de Gomez, în minutele 21, 77 şi 90.

Meciul Bayern - CFR Cluj, din grupa E a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21:45, la Munchen. Cele două echipe se vor întâlni din nou, în data de 3 noiembrie, la Cluj-Napoca.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor