x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Behrami le-a cerut scuze colegilor, dar se consideră victima unei simulări

Behrami le-a cerut scuze colegilor, dar se consideră victima unei simulări

22 Iun 2010   •   00:00
Behrami le-a cerut scuze colegilor, dar se consideră victima unei simulări
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul elveţian Valon Behrami, eliminat în minutul 31 al meciului cu Chile, a declarat, luni, că le-a cerut scuze coechipierilor săi pentru cartonaşul roşu primit, dar se consideră victima unei simulări şi a unei greşeli de arbitraj.

"Le-am cerut scuze coechipierilor, iar ei mi-au spus: «Nu este nevoie să te scuzi pentru că este incredibil ce s-a întâmplat». Vidal a fost un actor! Se poate face orice aici. Dar la acţiunea mea am vrut balonul şi nu am avut nevoie să ating adversarul. Am simţit doar un contact, mi-am pierdut echilibrul şi l-am atins cu mâinile în zona gâtului, iar el s-a luat cu mâinile de faţă. Este incredibil! La fiecare acţiune, arbitrul fluiera, de multe ori fără să se ştie de ce. El este arbitru în Arabia Saudită şi vine la Cupa Mondială unde este altceva. Se acceptă aşa ceva pentru că este Cupa Mondială, însă pentru un jucător este un vis Cupa Mondială şi să alungi un vis ca acesta cu o suspendare...", a spus Behrami.

Reprezentativa statului Chile a învins, luni, cu scorul de 1-0 (0-0), naţionala Elveţiei, într-un meci din Grupa H, disputat la Port Elizabeth.

×