x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Borcea: "Fără Mutu, naţionala are şansa porcului de Crăciun!"

Borcea: "Fără Mutu, naţionala are şansa porcului de Crăciun!"

26 Oct 2010   •   00:00
Borcea: "Fără Mutu, naţionala are şansa porcului de Crăciun!"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele Federaţiei Române de Fotal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că speră la atacantul Adrian Mutu să treacă cât mai repede peste incidentul în care a fost implicat la sfârşitul săptămânii trecute şi că prezenţa sa la echipa naţională depinde de selecţionerul Răzvan Lucescu.

"N-am vorbit cu Mutu, nu ştiu care e realitatea. Sper să se rezolve, dacă a avut loc incidentul. Pe noi ne interesează să înceapă Mutu să joace, să fie sănătos. Eu, unul, cred în el. Mai departe, depinde de antrenor", a declarat Mircea Sandu.

La rândul său, acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, consideră că Mutu trebuie să fie din nou convocat la echipa naţională, altfel selecţionata antrenată de Răzvan Lucescu "va avea şansa porcului de Crăciun" în preliminariile pentru Campionatul European 2012. "O să vedeţi ce va fi Mutu pentru Fiorentina. O să vedeţi ce o să facă Mutu. Fără Mutu la naţională, vine Crăciunul acum, avem şansa porcului de Crăciun", a spus Borcea.

Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina. Însă, prezenţa atacantului în teren este incertă după ce, în weekendul trecut, Mutu a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. În momentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Preşedintele FRF Mircea Sandu a vizitat, marţi, şantierul noului stadion naţional alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, de selecţionerul Răzvan Lucescu, de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi de acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea.


×
Subiecte în articol: echipa nationala