x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Brazilia - Coasta de Fildeş 3-1: Samba do Brasil

Brazilia - Coasta de Fildeş 3-1: Samba do Brasil

de Dragos Stoica    |    20 Iun 2010   •   00:00
Brazilia - Coasta de Fildeş 3-1: Samba do Brasil
Sursa foto: /Reuters

Cu șase puncte în două meciuri, Brazilia și-a asigurat biletele pentru faza următoare. Contra Coastei de Fildeș, sud-americanii au defilat, au făcut spectacol și au înscris un trei goluri frumoase, dar măcar unul contestabil pentru un dublu henț.

După un start de studiu, reprezentativa "cariocas" s-a trezit în avantaj în urma unei injecții letale marca Luis Fabiano. Scăpat pe dreapta după o pasă a lui Kaka, atacantul a intrat în unghi și a șutat violent sub tranvsersală. Execuție de vârf pursânge!

La cinci minute după pauză, același Luis Fabiano scoate o nouă bijuterie, ridiculizând trei fundași ivorieni, dar monturile de diamant de la faza golului au fost false, deoarece fotbalistul a comis un dublu henț în momentul preluării balonului.

S-a validat totuși, iar în minutul 63 a venit rândul lui Elano să perforeze poarta lui Barry, după o rețetă simplă: încă un assist de la Kaka și doar un lat pus din marginea careului mic.

Din păcate, lucrurile au degenerat, iar ultimele 25 de minute au fost wrestling. Totul a pornit după ce Elano a fost faultat dur, fiind scos pe targă. Au urmat scrâșnete de tibii, îmbrânceli, eliminarea lui Kaka și multe injurături. În aceste condiții, golul de onoare reușit de Drogba în minutul 79 aproape că a trecut neobservat.

×
Subiecte în articol: cm2010