x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Căpitanul tricolorilor, lăudat: "Chivu, cel mai bun!" (cu video)

Căpitanul tricolorilor, lăudat: "Chivu, cel mai bun!" (cu video)

21 Mar 2011   •   10:43
Căpitanul tricolorilor, lăudat: "Chivu, cel mai bun!" (cu video)
Sursa foto: /AFP

Veşti bune pentru selecţionerul Răzvan Lucescu înaintea "dublei" decisive cu Bosnia şi Luxemburg din preliminariile Euro 2012! După ce Adrian Mutu a arătat o formă deosebită în tricoul Fiorentinei, marcând din nou pentru echipa Viola, iată că şi căpitanul primei noastre reprezentative, Cristi Chivu, traversează o perioadă excelentă, fiind desemnat omul meciului Inter Milano - Lecce 1-0, în etapa a XXX-a din Serie A.

Site-ul Tuttomercatoweb i-a acordat lui Chivu nota 7, aceeaşi pe care a primit-o şi în cotidianul Il Pallonaro, agenţia Datasport şi site-ul Calciomercato. "Chivu a fost cel mai bun jucător de pe teren. A revenit fundaş central şi le-a dovedit tuturor care este postul său", a scris tuttomercatoweb.com.

"Într-un interviu recent, românul spunea că nu îi place foarte mult să joace în banda stângă. Revenit în centrul defensivei, el a făcut o partidă fără greşeală. Practic, a fost perfect la acoperire şi în jocul aerian. Leonardo are o opţiune în plus pentru axul central al defensivei", a notat Il Pallonaro.

"Chivu fundaş central este un alt jucător. Sigur şi dezinvolt! Cu Lucio suspendat, românul este favorit să joace fundaş central în derby-ul cu Milan", a scris Datasport. "Când joacă în centru, Chivu devine alt fotbalist. Interul a atacat în valuri, iar românul a ţinut în mână defensiva", a notat calciomercato.it.


×