x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Carlo Ancelotti clarifică situația sa la Real Madrid, după înfrângerea umilitoare în fața Manchester United

Carlo Ancelotti clarifică situația sa la Real Madrid, după înfrângerea umilitoare în fața Manchester United

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2023   •   20:20
Carlo Ancelotti clarifică situația sa la Real Madrid, după înfrângerea umilitoare în fața Manchester United
Sursa foto: Hepta

Antrenorul italian Carlo Ancelotti a pus capăt, sâmbătă, oricărui dubiu cu privire la viitorul său imediat, afirmând că va onora ultimul an de contract cu Real Madrid, pe fondul interesului manifestat de Brazilia.

Președintele Federației braziliene de fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, a spus în martie că Ancelotti ar fi o alegere evidentă pentru a ocupa postul vacant de manager al naționalei dacă ar fi disponibil la finalul sezonului european.

După umilitoarea înfrângere cu 4-0 suferită de Real în fața lui Manchester City, miercuri, în a doua manșă a semifinalei Ligii Campionilor, au crescut speculațiile că postul său este amenințat, Real nereușind, de asemenea, să câștige titlul în La Liga, care a revenit rivalilor de la Barcelona, cu patru meciuri înainte de final.

"Toată lumea știe foarte bine care este situația mea: am contract până la finalul sezonului 2024 și vreau să rămân", a spusAncelotti, vizibil iritat când a fost întrebat din nou despre interesul Braziliei.

Când un reporter l-a întrebat dacă clubul l-a asigurat că va rămâne, Ancelotti a răspuns cu un categoric: "Da!".

Cu toate acestea, Real nu a făcut o declarație oficială cu privire la viitorul lui Ancelotti.

Președintele CBF a declarat recent că este dispus să îl aștepte pe Ancelotti până în iunie pentru a putea evalua alte opțiuni, printre care Jose Mourinho de la AS Roma și Jorge Jesus de la Fenerbahce.

×