x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj câștigă și e favorită pentru play-off-ul Conference League, Corvinul Hunedoara pierde

CFR Cluj câștigă și e favorită pentru play-off-ul Conference League, Corvinul Hunedoara pierde

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   23:29
CFR Cluj câștigă și e favorită pentru play-off-ul Conference League, Corvinul Hunedoara pierde
Sursa foto: CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat joi cu 1-0 meciul jucat la Sofia cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva, în prima manșă a turului trei preliminar al Conference League. Golul lui Muhar, din debutul meciului a adus victoria ardelenilor care devin favoriți la calificarea în play-off-ul Conference League.

Ardelenii au debutat agresiv, cu Bârligea nimerind transversala porții adverse, încă în minutul 3. Tot un șut al lui Bârligea a stat la baza deschiderii scorului, mingea trimisă de el fiind respinsă în față de portarul israelienilor, de unde Muhar a trimis simplu în poartă.

Mogoș a nimerit și el bara, cu o lovitură de cap, în minutul 25, ultima fază notabilă a reprizei.

În primul sfert de oră, ambele echipe au avut câte o ocazie de a marca din fața porții, nevalorificată însă.

Ardelenii reușesc apoi să temporizeze jocul, conservând rezultatul. Meciul decisiv se joacă peste o săptămână la Cluj, echipa care se califică urmând să joace în play-off-ul Conference League, pentru evoluția în faza grupelor.

Corvinul Hunedoara pierde în Conference League, după ce a condus pe Astana

Corvinul Hunedoara – Astana s-a încheiat joi seara cu scorul de 1-2, în prima manșă a turului trei din Conference League, într-un meci jucat la Sibiu. Hunedorenii au condus până în minutul 62, după golul lui Manolache, din prima repriză.

Divizionara secundă a jucat curajos din startul partidei având câteva acțiuni ofensive promițătoare și o evoluție defensivă eficientă în fața atacurilor periculoase ale oaspeților.

În minutul 36, după o lovitură de colț, mingea a ajuns pe cealaltă parte la Pîrvulescu, din a cărui centrare a marcat cu capul Manolache.

Oaspeții au avut o mare ocazie de a marca pe finalul reprizei, ratată cu multă șansă pentru hunedoreni.

În minutul 62, Camara a marcat golul egalizator, după o acțiune personală în urma căreia a driblat doi jucători în careu și a șutat imparabil.

Golul victorie oaspeților a fost marcat în minutul 80, de Geoffrey Chinedu, după o acțiune aproape similară cu cea a golului egalizator.

Returul se joacă peste o săptămână în Kazahstan, cu Astana pornin ca favorită la calificarea în play off-ul competiției.

(sursa: Mediafax)

×