x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Konyaspor

Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Konyaspor

15 Oct 2015   •   21:34
Ciprian Marica şi-a reziliat contractul cu Konyaspor
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Atacantul român Ciprian Marica (30 ani) şi-a reziliat, joi seara, contractul cu clubul turc de fotbal Konyaspor, după cum a anunţat chiar internaţionalul pe pagina sa de Facebook.

''Seara asta reprezintă un nou început pentru mine. Am reziliat contractul cu Konyaspor, sunt jucător liber. Am crezut în proiectul Konya, îmi pare rău că nu am putut să dau mai mult pentru aceşti suporteri extraordinari! Motivele au fost diverse, acum nu mai contează. Acum pornesc pe un drum nou, dar voi rămâne un suporter al lui Konyaspor, aşa cum sunt suporter al tuturor echipelor la care am jucat! Go Eagles!'', a scris Marica în reţeaua de socializare.

Marica a jucat un singur meci în acest sezon pentru Konyaspor, pe 16 august.

În două stagiuni sub culorile ''vulturilor'', atacantul român a jucat doar opt partide, şapte în sezonul precedent (şase în campionat, una în Cupa Turciei, câte un gol marcat în fiecare competiţie) şi una în acesta.

Produs al clubului Dinamo Bucureşti, Marica s-a transferat la Şahtior Doneţk în 2004, la doar 19 ani, din 2007 până în 2011 a jucat la VfB Stuttgart, apoi a plecat la Schalke 04, sezonul 2013-2014 l-a petrecut la Getafe, iar din vara trecută a jucat la Konyaspor.

Ciprian Marica are 72 de selecţii la naţionala României, pentru care a marcat 25 de goluri.

×
Subiecte în articol: ciprian marica