x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM 2018: Spaniolii acceptă înfrângerea în faţa Rusiei

CM 2018: Spaniolii acceptă înfrângerea în faţa Rusiei

03 Dec 2010   •   12:13
CM 2018: Spaniolii acceptă înfrângerea în faţa Rusiei
Sursa foto: /Reuters

140822-sep.jpgSecretarul de stat spaniol pe probleme de sport, Jaime Lissavetzky, a recunoscut că este trist după eşecul candidaturii iberice la organizarea Cupei Mondiale de fotbal din 2018, afirmând totodată că trebuie acceptată această înfrângere, informează AFP.

"Suntem decepţionaţi, dar trebuie să acceptăm înfrângerea. Trebuie să-i felicităm pe câştigători. Nouă ne rămâne revanşa de a aduce, în 2018, trofeul Cupei Mondiale din Rusia în Spania. Sunt momente în sport când nu câştigi, iar noi nu am câştigat acum. Cred că este păcat, deoarece era o bună oportunitate pentru Spania şi Portugalia", a spus oficialul, după anunţul FIFA că ediţia 2018 a Cupei Mondiale va avea loc în Rusia.

Lissavetzky nu a dorit să comenteze criteriile membrilor Comitetului Executiv al FIFA în alegerea organizatoarei turneului final. El a estimat că există un fel de modă pentru ţările în curs de dezvoltare, dar trebuie respectată această alegere, deoarece membrii Comitetului Executiv al FIFA sunt cei care votează.

Spania şi Portugalia au prezentat o candidatură comună la organizarea CM-2018, însă FIFA a preferat să atribuie găzduirea acestei competiţii Rusiei.

×