x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristi Chivu a marcat al doilea său gol pentru Inter Milano

Cristi Chivu a marcat al doilea său gol pentru Inter Milano

20 Ian 2011   •   08:38
Cristi Chivu a marcat al doilea său gol pentru Inter Milano

Fundaşul Cristian Chivu a marcat golul victoriei în partida pe care Internazionale Milano a câştigat-o, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-2), în faţa Cesenei, într-o restanţă din etapa a XVI-a a campionatului Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

Chivu, care a evoluat tot meciul, a înscris golul de 3-2 în minutul 45+1, reluând cu capul din 6 metri un balon centrat de Maicon. Internaţionalul român se află la primul gol în acest sezon şi la al doilea de când evoluează la Inter Milano. Imediat după ce a înscris, Chivu şi-a scos casca de protecţie, s-a îndreptat către o cameră a televiziunii şi i-a dedicat reuşita soţiei sale, Adelina.

După golul de aseară, căpitanul naţionalei a fost lăudat de presa italiană. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 7 şi i-a dedicat prima pagină: "Chivu a fost la intensitate maximă timp de 90 de minute şi a fost mai bun pe faza de atac. A marcat golul câştigător la momentul potrivit. E al şaptelea marcator al lui Leonardo".

Celelate goluri ale învingătorilor au fost marcate de Eto'o '14 şi Milito '15, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Bogdani '23 şi Giaccherini '29.

Această partidă a fost amânată, deoarece la data disputării etapei a XVI-a, Inter participa la Campionatul Mondial al cluburilor, competiţie pe care a şi câştigat-o.

În clasament conduce AC Milan, cu 41 de puncte, fiind urmată de SSC Napoli şi Lazio Roma, ambele cu câte 37 de puncte dar departajate de golaveraj. Inter Milano a urcat pe locul 4, cu 35 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

Vezi golul reuşit de Chivu în meciul cu Cesena

×