x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018. Selectionerul Braziliei: Infrangerea doare!

Cupa Mondiala 2018. Selectionerul Braziliei: Infrangerea doare!

07 Iul 2018   •   11:45
Cupa Mondiala 2018. Selectionerul Braziliei: Infrangerea doare!

Selecţionerul Braziliei, Tite, a refuzat să vorbească despre viitorul său la cârma "Selecao" după înfrângerea în faţa Belgiei (1-2), care a dus la eliminarea echipei sale de la Cupa Mondială de fotbal 2018, precizând că va fi făcută o analiză amănunţită "la rece". 

 

"Nu este momentul să vorbim despre viitor. Peste două săptămâni, vom putea evalua situaţia cu sânge rece. Iar eu nu am intenţia de a vorbi despre individualităţi la acest meci. Belgienii au fost mai eficienţi", a spus Tite, cel care a preluat comanda Braziliei pe 21 iunie 2016 în locul lui Dunga. 

"Îmi vine greu să vorbesc, dar a fost un meci foarte frumos. O spun chiar dacă simt durerea legată de înfrângere", a mai spus selecţionerul echipei "auriverde". 

Reprezentativa Belgiei a învins echipa Braziliei cu scorul de 2-1 (2-0), vineri seara, la Kazan, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, fază în care va înfrunta Franţa. 

''Diavolii roşii'' au făcut meciul perfect în faţa cvintuplei campioane mondiale, considerată principala favorită la titlu, şi s-au impus prin autogolul marcat de Fernandinho (13) şi reuşita lui Kevin De Bruyne (31), în timp ce pentru Selecao a înscris Renato Augusto (76). 

Brazilia, care a încheiat ediţia trecută pe locul 4, după 1-7 cu Germania în semifinale şi 0-3 cu Olanda în finala mică, se opreşte de data aceasta în sferturi. AGERPRES

×