x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Deac: "Mă bucur foarte mult că îl voi întâlni pe Chivu"

Deac: "Mă bucur foarte mult că îl voi întâlni pe Chivu"

18 Mar 2011   •   14:52
Deac: "Mă bucur foarte mult că îl voi întâlni pe Chivu"
Sursa foto: /Reuters
156901-deac-kralovec-reuters.jpg

Mijlocaşul român al lui Schalke 04, Ciprian Deac, este mulţumit de traseul echipei sale din actuala ediţie a Ligii Campionilor şi de faptul că are ocazia să joace în sferturi împotriva conaţionalului său, Cristian Chivu.

"Şi pentru mine a fost o surpriză această calificare în sferturile Ligii Campionilor. Acum trebuie să demonstrăm că suntem o echipă puternică şi cred că avem puterea să trecem peste Inter. Nu cred că italienii ne vor lua de sus, pentru că sunt jucători profesionişti şi nu se vor gândi că noi suntem o echipă mai mică. Chiar mă bucur foarte mult pentru că o să-l întâlnesc pe Cristi Chivu. Cu siguranţă că vom vorbi despre acest meci şi când ne vom revedea la echipa naţională", a spus Deac.

Mijlocaşul a mai precizat că echipa naţională a României merge doar cu gândul la victorie la partida cu Bosnia - Herţegovina, din preliminariile Campionatului European: "Naţionala merge în Bosnia numai la victorie şi pot spune că avem forţă să câştigăm în Bosnia. Este adevărat că bosniacii au mulţi jucători de valoarea care joacă în Europa, dar şi eu şi toţi băieţii ne gândim doar la victorie în meciul cu Bosnia".

"Şahtior are şansa a doua în meciul cu Barcelona. La această oră, Barcelona este o echipă incredibilă, cu jucători fantastici. Cei de la Şahtior formează şi ei o echipă foarte bună, în creştere, iar în acest sezon de Liga Campionilor a făcut nişte meciuri foarte bune", a mai declarat Deac.

×