x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Declaratia lui Laurențiu Reghecampf dupa calificarea Stelei în play-off-ul UEFA Champions League

Declaratia lui Laurențiu Reghecampf dupa calificarea Stelei în play-off-ul UEFA Champions League

03 Aug 2016   •   23:39
Declaratia lui Laurențiu Reghecampf dupa calificarea Stelei în play-off-ul UEFA Champions League

Steaua s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a învins-o pe Sparta Praga, 2-0, grație unei duble a lui Stanciu.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre calificarea în play-off și despre posibiltatea de a juca în grupele Champions League.

"Este foarte important că suntem în grupele Europa League, deocamdată. Sper să avem noroc la tragerea la sorți și să jucăm cu o echipă pe care o putem elimina. Vrem să aducem Champions League în România!

Sunt mulțumit de toată echipa.  Mă bucur de modul în care a fost tratat meciul. Toată echipa a jucat bine. Am văzut dorință și concentrare.  Nu am făcut nicio greșeală. Știm cu toții valoarea lui Stanciu. El va rămâne la echipă, dar dacă vine o ofertă mare pentru el îl vom lăsa să plece, așa cum am făcut cu alți jucători. Avem nevoie să aratăm ce putem cu acești jucători și că avem încredere în ei. Trebuie să aducem fotbaliști care să facă față la nivelul pe care îl avem", a spus Reghecampf la televiziunea sportro.

×