x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Del Bosque: Încă din copilărie ştim că Germania se califică tot timpul în finale

Del Bosque: Încă din copilărie ştim că Germania se califică tot timpul în finale

07 Iul 2010   •   00:00
Del Bosque: Încă din copilărie ştim că Germania se califică tot timpul în finale
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a lăudat naţionala Germaniei, adversara echipei sale din semifinalele Cupei Mondiale, menţionând că toată lumea ştie încă din copilărie că Mannschaft este prezentă în finalele competiţiilor importante, informează cotidianul Marca.

"Germania a fost întotdeauna prezentă în finale, ştim asta încă de când suntem copii. Vom vedea dacă aceste antecedente se vor concretiza din nou. Acum, ei sunt mai puternici decât în 2008. Au refăcut echipa, aducând mulţi tineri, jocul s-a îmbunătăţit. Joacă mult mai vertical, mai direct, în timp ce noi elaborăm mai mult la mijloc şi pe părţile laterale. Germanii au jucători de calitate, ca Lahm, Schweinsteiger, Klose, Ozil", a precizat selecţionerul Spaniei într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă acesta este cel mai important meci al carierei sale, Del Bosque a răspuns: "Da, însă sper să mai existe un alt mult mai important. Nu putem să trecem drept cei care au reuşit să se califice în semifinale şi cei vinovaţi că nu au ajuns în finală!".

Vicente del Bosque a adăugat că meciul de miercuri va fi unul între două reprezentative puternice, care reprezintă, cu succes, împreună cu Olanda, fotbalul european la Cupa Mondială. "Va fi un meci echilibrat, noi având posesia balonului, ei contraatacurile lor bune. Ei au o apărare bună, un bun atac şi jucători foarte valoroşi", a mai spus antrenorul spaniol.

×
Subiecte în articol: cm2010