x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Efectele coronavirus: Turneul de fotbal International Champions Cup a fost amânat

Efectele coronavirus: Turneul de fotbal International Champions Cup a fost amânat

02 Mar 2020   •   22:10
Efectele coronavirus: Turneul de fotbal International Champions Cup a fost amânat
Sursa foto: pixabay.com

Turneul International Champions Cup, programat să aibă loc în Asia, în vara anului 2020, a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Această competiţie cu meciuri amicale are loc în fiecare vară, în pauza dintre sezoane.

La ultimul turneu jucat, în 2019, au participat formaţiile: Benfica, Atletico Madrid, Manchester United, Arsenal, Bayern Munchen, Tottenham, Inter Milano, Fiorentina, Juventus, Real Madrid, AC Milan şi Guadalajara.

„Sănătatea şi siguranţa suporterilor, cluburilor, jucătorilor, staff-ului şi organizatorilor este prioritară", a declarat un oficial al turneului International Champions Cup, citat de bbc.com.

Organizatorii vor clarifica dacă se va mai organiza acestă competiţie, care se anunţă a avea un format mai scurt datorită turneelor Copa America şi EURO 2020.

Până în acest moment 86.000 de oameni au fost infectaţi cu virusul COVID-19 în 50 de ţări din lume, dintre care mai mult de 3.000 de persoane au decedat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turneu de fotbal amanat coronavirus