x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Elveţia - Honduras 0-0: Nu şi-au depăşit condiţia

Elveţia - Honduras 0-0: Nu şi-au depăşit condiţia

26 Iun 2010   •   00:00
Elveţia - Honduras 0-0: Nu şi-au depăşit condiţia
Sursa foto: /Reuters

Elveţia ar fi avut nevoie de o victorie la cel puţin două goluri pentru a se califica în optimi, însă nu a reuşit nici măcar unul în faţa Hondurasului, ambele echipe părăsind competiţia după faza grupelor.

În căutarea calificării, elveţienii au dominat prima parte, însă Ilner, Derdiyok şi Nkufo au trecut pe lângă gol. Nici partea secundă nu a adus golul mult dorit, deşi scorul înregistrat la pauză în cealaltă partidă din grupă i-a facut pe elveţieni să fie mai insistenţi în atac. Barnetta l-a incearcat pe Valladares cu un şut de la marginea careului şi tot goalkeeperul hondurian a risipit emoţiile în minutul 63, la mingea trimisa slab de Derdiyok. Nici căpitanul obişnuit al elveţienilor, Frei, intrat în minutul 69, nu a reuşit în două rânduri să schimbe tabela.

Finalul a mai adus doar un gol anulat pentru trupa lui Rueda pentru un ofsaid la Martinez şi Elveţia, una dintre cele mai nespectaculoase echipe de la CM, pierde calificarea. Chile merge în optimi alături de campioana europeană Spania.

×
Subiecte în articol: cm2010