x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Englezii exersează loviturile de la 11 metri de 40 de zile

Englezii exersează loviturile de la 11 metri de 40 de zile

25 Iun 2010   •   00:00
Englezii exersează loviturile de la 11 metri de 40 de zile
Sursa foto: /Reuters

Înaintea duelului din optimi cu Germania, englezii se tem că partida va ajunge la loviturile de departajare, unde au fost eliminaţi de trei ori de-a lungul timpului la Cupa Mondială. Ştiind punctul slab al elevilor săi, selecţionerul Fabio Capello le-a cerut tuturor jucătorilor să îşi îmbunătăţească modul în care execută loviturile de la 11 metri, exersate asiduu încă de la intrarea în cantonament, în urmă cu 40 de zile.

"Am exersat loviturile de la 11 metri în fiecare zi, de când am intrat în cantonament în Austria până acum. Sper să câştigăm meciul din optimile Cupei Mondiale în 90 de minute, dar la un turneu important se poate ajunge la lovituri de departajare", a declarat internaţionalul englez Jermain Defoe pentru cotidianul The Sun.

Defoe consideră că meciul cu Germania, programat duminică, este cel mai important al carierei sale: "Germania este o mare naţiune în ceea ce priveşte fotbalul, dar şi noi suntem o echipă mare. Trebuie să-i învingi pe cei mai buni ca să câştigi turneul".

Anglia a pierdut până în prezent trei meciuri de Cupă Mondială în urma loviturilor de departajare. În schimb, Germania are un bilanţ pozitiv, de patru victorii, în ceea ce priveşte meciurile de la CM decise la loviturile de departajare.

Partida Germania - Angliei, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, va avea loc duminică, de la ora 17:00, la Bloemfentein.

×
Subiecte în articol: cm2010