x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fost coechipier al lui Romario, găsit mort pe o stradă din Sao Paulo

Fost coechipier al lui Romario, găsit mort pe o stradă din Sao Paulo

22 Apr 2019   •   21:10
Fost coechipier al lui Romario, găsit mort pe o stradă din Sao Paulo

Un fost fotbalist brazilian, coechipier cândva cu legendarul Romario la Vasco da Gama, a fost găsit mort pe o stradă din Sao Paulo la sfârşitul săptămânii trecute, iar poliţia a arestat trei persoane în legătură cu decesul său, informează EFE şi L'Equipe.

Valdiram, în vârstă de 36 de ani, trăia de ani de zile în stradă şi avea probleme cu alcoolul şi drogurile. Cadavrul său prezenta semne de violenţă. Poliţia a arestat trei suspecţi, a căror identitate nu a fost dezvăluită.

Cariera de fotbalist profesionist a lui Valdiram Caetano de Morais a fost foarte scurtă. Sosit în 2006 la Vasco da Gama, unde Romario era aproape de finalul carierei, atacantul a încheiat sezonul devenind golgheterul Cupei Braziliei. În februarie 2007, el a fost dat afară de celebrul club din Rio, după ce începuse să lipsească de la antrenamente. A fost începutul unui lung drum al crucii pentru Valdiram, ce a trecut, pentru puţin timp, pe la numeroase echipe din primele două divizii braziliene, înainte de a dispărea din circuitul profesionist în 2014.

Presa braziliană a dat de urmele sale anul trecut, când Valdiram, fără domiciliu stabil, hoinărea pe străzile din Rio. Vasco da Gama a hotărât atunci să-l ajute pe fostul său jucător, trimiţându-l într-o clinică din Sao Paulo pentru a urma o cură de dezintoxicare. Fostul jucător a fost internat acolo timp de patru luni, până în iunie, după care nu s-a mai ştiut nimic de el.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: romario coechipier sao paulo