x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Golgeter feroce: Ronaldo a mai doborât un record la Real Madrid!

Golgeter feroce: Ronaldo a mai doborât un record la Real Madrid!

11 Mai 2011   •   09:20
Golgeter feroce: Ronaldo a mai doborât un record la Real Madrid!
Sursa foto: /AFP

Real Madrid a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe Getafe, într-un meci contând pentru etapa a XXXVI-a din Primera Division în care Cristiano Ronaldo a făcut spectacol, reuşind un spectaculos "hat-trick", al cincilea din actualul sezon.

Cu cele trei goluri reuşite marţi seară, starul portughez a mai doborât încă un record al echipei madrilenilor. Ronaldo a reuşit până acum 50 de goluri în toate competiţiile, depăşindu-l pe miticul Ferenc Puskas, care marcase 49 de goluri în sezonul 1959-1960.

Cristiano Ronaldo are ocazia să bată pe acest final de stagiune încă un record la nivel de club. Ronaldo a ajuns la 37 de goluri marcate în 32 de partide disputate în acest campionat, cu şase mai mult decât Leo Messi şi mai are nevoie de un singur gol în ultimele două etape rămase de disputat pentru a egala istoricul record deţinut de Telmo Zarra (pentru Athletic Bilbao, 1950-51) şi Hugo Sanchez (1989-1990).

Prin victoria în faţa celor de la Getafe, Real Madrid a venit din nou la 5 puncte de liderul FC Barcelona, care, pentru a cuceri titlul de campioană, are nevoie de un singur punct în deplasarea de la Valencia cu Levante.

Partidele Levante - FC Barcelona, Real Sociedad - Real Zaragoza, Hercules Alicante - Real Mallorca, Almeria - Villarreal, Espanol Barcelona - FC Valencia şi Osasuna Pamplona - FC Sevilla se vor disputa miercuri.

×