x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Grande Barcelona! Catalanii s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor după 4-0 în returul cu Milan

Grande Barcelona! Catalanii s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor după 4-0 în returul cu Milan

12 Mar 2013   •   23:40
Grande Barcelona! Catalanii s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor după 4-0 în returul cu Milan

După 0-2 în tur, Barcelona avea nevoie de o prestaţie de excepţie contra Milanului, care demonstrase cum poate fi învinsă echipa considerată a fi drept cea mai bună din lume.

 
Iar catalanii au făcut un meci perfect, graţie, în principal, argentinianului Leo Messi, cel mai bun jucător de pe planetă marcând o dublă şi anulând, încă de la pauză, avantajul diavolului.
 
La reluare, David Villa şi-a adus aminte că este cel mai bun marcator al naţionalei campioană mondială şi europeană, marcând cu un şut la colţul lung, cireaşa pe tort fiind pusă de Jordi Alba, care a finalizat un contraatac fulger în al doilea minut de prelungiri.
 
Cealaltă partidă a serii a fost de-a dreptul dramatică, Galatasaray, echipa care a interzis visul campioanei României de a juca în primăvara Ligii Campionilor, eliminînd Schalke 04.
 
După 1-1 în tur, turcii au câştigat cu 3-2 în Germania la capătul unui meci senzaţional, cu o desfăşurare a scorului incredibilă. Trupa lui Fatih Terim, care au fost condusă cu 1-0, a marcat de două ori la rând în numai cinci minute, după care au rezistat eroic, mai ales după minutul 64, atunci când Schalke a restabilit egalitatea. Iar când nemţii asaltau poarta în căutarea golului calificării, turcii au scăpat pe contraatac, iar Bulut a închis tabela în al cincilea minut de prelungiri.

×