x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, atacat la Galata: "Nu înţelege meseria de antrenor"

Hagi, atacat la Galata: "Nu înţelege meseria de antrenor"

27 Ian 2011   •   12:26
Hagi, atacat la Galata: "Nu înţelege meseria de antrenor"

148448-y-514.jpgExclus din lotul lui Galatasaray de Hagi, Zvjezdan Misimovic sare la gâtul tehnicianul român. Bosniacul a declarat că aproape toţi fotbaliştii echipei din Istanbul sunt de părere că Hagi nu înţelege deloc meseria de antrenor.

"Nu avem ce să spunem în ceea ce îl priveşte pe Hagi ca fotbalist. Însă este imposibil să zicem acelaşi lucru despre felul în care antrenează. Consider că nu înţelege deloc meseria de antrenor. Aproape toţi colegii mei sunt de aceeaşi părere cu mine. Când lua o decizie, râdeam cu toţii de el, spunând că iar se prosteşte...", a spus Misimovic pentru fotospor.com.

"Când am venit la Galatasaray, echipa era pregătită de un antrenor faimos în întreaga lume, Rijkaard. Apoi a venit Hagi şi în ciuda tuturor insistenţelor mele, nu m-a folosit în locul meu obişnuit. Nu ştiu de ce a făcut asta. Cred că nici el nu ştie. Oricum, apoi m-a lăsat în afara lotului", a adăugat fotbalistul.

Conform internetspor.com, Misimovic a mai afirmat că nu înţelege de ce Galata i-a adus pe Culio şi pe Bogdan Stancu. "Au achiziţionat jucători, când eu sunt aici. În plus, i-au adus din România. Nu am înţeles de ce i-au transferat pe acei jucători", a adăugat fotbalistul bosniac, care vrea să plece în luna mai de la Galatasaray.

×