x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hamsik mizează pe sprijinul fanilor: "Împreună vom învinge Steaua!"

Hamsik mizează pe sprijinul fanilor: "Împreună vom învinge Steaua!"

05 Dec 2010   •   13:07
Hamsik mizează pe sprijinul fanilor: "Împreună vom învinge Steaua!"
141116-hamsik.jpg

Superatacantul slovac al echipei SSC Napoli, Marek Hamsik, a declarat pe site-ul său oficial că a fost dezamăgit de egalul, 3-3, înregistrat în meciul de la Utrecht în Grupa K din Europa League, dar că el şi coechipierii lui vor încerca să învingă Steaua în ultimă partidă şi să se califice în 16-imile competiţiei.

"Speram să câştigăm la Utrecht şi să ne uşurăm, astel, sarcina în ultimul meci. Am arătat însă că alcătuim o echipă foarte puternică şi că nu renunţăm niciodată, indiferent de scorul de pe tabela de marcaj. Am demonstrat acest lucru la Bucureşti, când am revenit de la 0-3. Am demonstrat-o şi în Olanda, când am egalat de la 1-3, deşi am deschis scorul, şi am fi putut chiar câştiga dacă eram mai atenţi la finalizare, iar meciul cu Steaua din ultima etapă l-am fi privit din altă perspectivă. Din păcate, nu am învins şi, de aceea, partida românii este decisivă. Ca să ne calificăm va trebui să învingem echipa română în faţa căreia pornim cu un deficit de două puncte. Pentru asta avem nevoie de sprijinul suporterilor noştri, iar faptul că vom evolua pe propriul teren constituie un avantaj. Sunt sigur că fanii vor umple stadionul San Paolo şi vor crea o atmosferă care să ne ajute să câştigăm. Numai împreună vom învinge Steaua!", a declarat Hamsik.

SSC Napoli şi Steaua se întâlni în ultima etapă a Grupei K din Europa League pe 15 decembrie, de la ora 22:05, într-o adevărată finală pentru locul 2 care asigură calificarea în 16-imile de finală ale întrecerii. În meciul tur, disputat la Bucureşti pe 30 noiembrie, scorul a fost egal, 3-3, după ce roş-albaştrii au condus cu 3-0! Din aceată grupă, FC Liverpool este deja calificată de pe primul loc după egalul, 1-1, înregistrat săptămâna trecută, în Ghencea.

×