x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Honduras - Chile 0-1: Fără emoţii

Honduras - Chile 0-1: Fără emoţii

de Dragos Stoica    |    16 Iun 2010   •   00:00
Honduras - Chile 0-1: Fără emoţii
Sursa foto: /Reuters

Chile şi-a respectat blazonul şi n-a avut emoţii contra recentei noastre cunoştinţe Honduras, pe care a depăşit-o cu destulă uşurinţă, chiar dacă avantajul de tabelă s-a încăpăţânat să rămână unul la limită. Principalii vinovaţi pentru asta au fost înşişi atacanţii selecţionatei conduse de Marcelo Bielsa. Aceştia s-au jucat cu ocaziile de parcă meciul ar fi fost unul amical, în timp ce hondurienii şi-au dovedit limitele, nefiind capabili să reacţioneze decât prin câteva centrări aruncate în careul lui Bravo.

Ca aspect, e suficient de spus că prima oprtunitate în contul chilienilor a venit după numai 180 de secunde, când şutul lui Fernandez aproape că a şters transversala. Până la golul din minutul 34, sud-americanii au mai trecut în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului, dar gheaţa a fost spartă de Beausejour, după o fază superbă de atac. Aproape imediat, sud-americanii au început să joace la spectacol. Devieri, călcâie, demarcări, execuţii pretenţioase, toate s-au regăsit în jocul lui Chile, dar fără efect pe tabelă. A doua repriză a fost copiată la indigo după prima: Chile a dominat autoriar şi ocaziile au curs la poarta excelentului Valladares, goalkeeper-ul din Honduras având o intervenţie fabuloasă în minutul 63, când a scos de pe linia porţii capul din patru metri al lui Ponce.

Dincolo de evoluţia celor două echipe, interesant de urmărit a fost şi prestaţia brigăzii de arbitri, care a fost ieri condusă de Eddy Maillet. Provenind din Insulele Seychelles, unde campionatul intern numără doar câteva echipe, acesta fusese cel mai ironizat "cavaler al fluierului" de la această ediţie a Cupei Mondiale, fiind considerat total nepregătit pentru o competiţie de asemenea nivel. Pe teren, Maillet le-a dat tuturor cu tifla, arbitrând aproape ireproşabil, în timp ce asistenţii provenind din Camerun şi Tunisia au fost la rândul lor excelenţi. Aviz CCA!

Pentru livetext dati click aici.

×
Subiecte în articol: cm2010