x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ilie Dumitrescu: "Aştept fanii la meciul cu Grasshoppers"

Ilie Dumitrescu: "Aştept fanii la meciul cu Grasshoppers"

17 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a vorbit în această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul cu Grasshopper Zurich din play-off-ul Europa League, care va avea loc joi, de la ora 20:45, în Ghencea. "Nu concep necalificarea. Noi avem un obiectiv clar, acela de a intra în Liga Europa. Va fi foarte important să trecem de acest obstacol, Grasshopper. Va fi foarte important să nu primim gol pe Ghencea. N-am apucat să-i analizez pe cei de la Grasshopper. Am primit toate informaţiile şi de azi voi începe să analizez. Dubla cu Grasshopper este decisivă. Va fi foarte important în economia acestei calificări să nu primim gol în meciul tur", a spus Dumitrescu.

"Suporterii trebuie să înceapă să vină pe stadion, contăm pe sprijinul lor. La meciul cu Brăneşti a fost o atmosferă extraordinară, le mulţumesc celor care au venit la stadion. Le mulţumesc şi celor care au urmărit meciul de acasă, sunt sigur că şi ei au fost alături de noi. Voi munci foarte mult, voi încerca să arăt asta prin rezultate. Va fi un sezon greu, suporterii au aport esenţial pentru a câştiga. Locul doi este un eşec, iar Steaua trebuie să câştige titlul şi cupa. Aşa am fost crescut şi educat", a mai declarat tehnicianul grupării din Ghencea.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre revenirea lui Kapetanos, unul dintre cei mai activi jucători ai Stelei în meciul cu Victoria Brăneşti. "Kapetanos era şi în planurile domnului Piţurcă, sunt convins. A fost accidentat şi de aceea nu a jucat. Pentru mine, este foarte important, sunt sigur că va creşte de la joc de joc, este un pivot foarte bun. Momentan eu am încredere în lotul pe care îl am la dispoziţie", a spus Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: europa league