x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Incidente la Istanbul după Galata - Fener

Incidente la Istanbul după Galata - Fener

19 Mar 2011   •   11:55
Incidente la Istanbul după Galata - Fener
Sursa foto: /ajansspor.com

Un poliţist a fost rănit uşor, vineri seară, în timpul unui protest al suporterilor echipei Galatasaray la baza de pregătire din Florya, după derbiul cu Fenerbahce, scor 1-2, fanii cerând demisia conducerii clubului şi a tehnicianului Gheorghe Hagi, informează presa turcă.

Potrivit sporx.com, poliţistul a fost rănit la nas de un obiect aruncat de fani în timpul protestului. Poliţistul a primit îngrijiri la faţa locului.

Aproximativ 150 de suporteri au aşteptat la Florya, după meci, autocarul cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi. Ei au scandat: "Demisia!", "Demisia Adnan Polat!", "Demisia Hagi!", "Cei mai mari sunt suporterii, fotbaliştii sunt falşi!" şi "Aţi distrus această echipă!".

Potrivit cotidianului Fanatik, clubul Galatasaray va fi sancţionat de federaţia turcă pentru obiectele aruncate de suporteri pe teren la meciul cu Fenerbahce. Fanatik notează că echipa turcă va disputa fără public partida de pe teren propriu cu Trabzonspor.

La derbiul de vineri, suporterii au aruncat sticle de alcool, mai ales în zona din spatele porţii apărate de Volkan Demirel (Fenerbahce). Una din sticle, de raki (băutură tradiţional în Turcia), a fost luată de Lugano şi înmânată centralului Firat Aydinus.

Pe de altă parte, după meciul cu Fenerbahce jucătorul ceh Milan Baros riscă să fie suspendat patru sau cinci meciuri. La finalul derbiului, Baros şi-a scos tricoul şi a sărit la arbitru înjurând, comportament pentru care a primit un cartonaş roşu. Milan Baros s-a dus şi la vestiarul arbitrilor, unde a încercat să îl lovească pe Aydinus, fără succes. Cehul a plecat de la stadion separat de echipă.

×
Subiecte în articol: fotbal international galatasaray