x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Incredibil: Xamax a câştigat un meci în doar opt jucători!

Incredibil: Xamax a câştigat un meci în doar opt jucători!

03 Mai 2011   •   17:43
Incredibil: Xamax a câştigat un meci în doar opt jucători!
Sursa foto: /Blick.ch

Echipa elveţiană Neuchatel Xamax a obţinut în weekend o performanţă rar întâlnită pe un teren de fotbal. Formaţia antrenată de francezul Didier Olle Nicole a câştigat dramatic în campionat în faţa celor de la St. Gallen cu un gol în minutul 90+4, deşi a terminat meciul cu doar opt jucători pe teren!

După ce gazdele a scorul extrem de rapid, în secunda 20, partida părea să fie o simplă formalitate pentru Neuchatel. Gazdele puteau să-şi mărească avantajul, însă au ratat un penalty câteva minute mai târziu. Apoi, spre finalul primei reprize, atacantul Almerares a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene încasate într-un interval de 13 minute.

Aceeaşi soartă a avut-o şi argentinianul Gelabert, care a "reuşit" să încaseze două avertismente în acelaşi minut, 70, şi să fie la rându-i eliminat! St. Gallen a profitat de superioritatea numerică şi a egalat în minutul 89, iar după alte 60 de secunde Nuzzolo de la Xamax a primit "roşu" direct.

Arbitrul a dictat cinci minute de prelungire, pe care Neuchatel a fost nevoită să le joace cu trei jucători mai puţin pe teren, astfel că totul părea a fi în favoarea oaspeţilor.

Eforturile gazdelor s-au văzut însă încununate de succes în al patrulea minut al prelungirilor, atunci câned Treand a perforat poarta adversă declanşând nebunia în tribunele stadionului Maladiere.

×
Subiecte în articol: fotbal international neuchatel xamax