x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Info Mondial

Info Mondial

10 Iun 2010   •   00:00
Info Mondial
Sursa foto: /Reuters
Tricouri din pet-uri reciclate
Nouă reprezentative ce participă la Cupa Mondială, printre care şi Brazilia, Olanda şi Portugalia, vor purta tricouri confecţionate din materiale ce provin din sticle de plastic reciclate. Fiecare tricou este făcut din opt sticle topite şi tratate cu poliester. Tricourile, realizate în Taiwan, sunt cu 13 la sută mai uşoare şi absorb mai bine transpiraţia decât cele confecţionate din materiale tradiţionale.

Biserica susţine fotbalul
Site-ul bisericii catolice din Chile găzduieşte o animaţie în care atacantul Fabian Orellana loveşte mingea, care zboară departe, ajungând în mâinile lui... Iisus Hristos. Prin aceasta, biserica doreşte să-i mulţumească Domnului pentru fotbal şi să-şi arate susţinerea pentru naţionala chiliană, calificată la CM.

Havană de la Fidel Castro
Selecţionerul Diego Maradona şi-a satisfăcut o mică plăcere fumând o havană, miercuri, după antrenamentul naţionalei Argentinei. Maradona i-a mărturisit unui jurnalist că ţigara de foi i-a fost dăruită de vechiul său prieten Fidel Castro.

Premieră în Cuba
Cubanezii, care nu au echipa naţională calificată la Cupa Mondială, vor putea urmări pentru prima dată în direct meciurile la televiziunea de stat, dar şi la cinema. Cine va alege varianta din urmă va trebui să plătească 22 de pesos (4 eurocenţi) pentru accesul într-o sală de 1.500 de locuri din Yara. Pentru un timp se vor mulţumi însă doar cu televizorul, deoarece meciurile vor putea fi urmărite la cinema abia din faza optimilor de finală.

×
Subiecte în articol: cm2010