x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Iniesta: Visez să ridic trofeul Cupei Mondiale

Iniesta: Visez să ridic trofeul Cupei Mondiale

07 Iul 2010   •   00:00
Iniesta: Visez să ridic trofeul Cupei Mondiale
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul ofensiv al Spaniei, Andres Iniesta, a declarat înaintea semifinalei cu Germania că se gândeşte deja la finală şi la momentul în care va ridica trofeul Cupei Mondiale, informează AFP. "Fiecare moment are caracteristicile sale, însă ne aflăm în faţa unei situaţii unice, o semifinală. Altfel spus, nu mă gândesc doar la această semifinală, mă gândesc să ridic trofeul Cupei Mondiale. Abia aştept semifinala cu Germania pentru a face lucrurile bine şi pentru a duce echipa în finală", a adăugat Iniesta.

"La acest stadiu al competiţiei, nu există favorită. Putem spune despre germani ceea ce spun ei despre noi: Germania este o mare echipă cu jucători de nivel înalt, însă va fi o semifinală demnă şi ne gândim doar să trecem în finală", a adăugat Iniesta.

Coechipierul său Xabi Alonso a vorbit de o "întâlnire istorică". "Concentrarea este maximă, pentru asta am jucat de atât timp, pentru a avea această oportunitate de a disputa finala unei Cupei Mondiale. Va trebui să fim solizi, să existe echilibru între apărare şi atac şi să nu primim gol devreme, deoarece am văzut că atunci când Germania marchează devreme câştigă, aşa cum a făcut-o cu Anglia şi Argentina", a subliniat Xabi Alonso.

×
Subiecte în articol: cm2010