x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Inter Milano câștigă prima manșă a Derby della Madonnina din semifinala Ligii Campionilor

Inter Milano câștigă prima manșă a Derby della Madonnina din semifinala Ligii Campionilor

11 Mai 2023   •   06:50
Inter Milano câștigă prima manșă a Derby della Madonnina din semifinala Ligii Campionilor
Sursa foto: Hepta

Milano a fost în premieră scena unei inedite ediții a Derby della Madonnina, în care AC Milan și Inter Milano s-au confruntat în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor. Nerazzurri s-au impus cu 2-0 pe Stadio Giuseppe Meazza, într-un meci considerat în deplasare pentru elevii lui Simone Inzaghi.

Inter a rezolvat soarta primei manșe cu două goluri marcate în primele 11 minute ale meciului. Dzeko i-a luat fața unui fundaș advers cu un șut din fața porții, după un corner executat de Calhanoglu, marcând pentru 0-1, în minutul 8.

Peste doar 3 minute, Mkhitaryan a primit o pasă în afara careului, a pătruns nestingherit dincolo de linia de 16 metri și l-a învins pe Maignan, rămas neprotejat de fundașii rosonerilor.

AC Milan, din postura de gazdă pe San Siro, nu a reușit să cadreze pe poartă decât un singur șut, spre finalul meciului, în timp ce eterna rivală din localitate l-a mai pus la încercare în 3 rânduri pe francezul Mike Maignan.

Gazdele au jucat mai bine în partea a doua, Sandro Tonali având cea mai mare ocazie în minutul 63, când șutul său a nimerit bara.

Tommaso Pobega a furnizat ultima ocazie importantă pentru AC Milan, dar Onana a fost la post.

S-a încheiat 0-2, urmând ca returul să se joace tot pe San Siro, pe 16 mai, de data aceasta cu Inter Milano în postura de gazdă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×