x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ioan Becali: "Pe Mutu l-au numit nenorocit şi cancerul echipei!"

Ioan Becali: "Pe Mutu l-au numit nenorocit şi cancerul echipei!"

07 Ian 2011   •   14:45
Ioan Becali: "Pe Mutu l-au numit nenorocit şi cancerul echipei!"
Sursa foto: /firenzeviola.it
145555-ed0ddd88e19c-11579-1294403418.jpg

Reprezentantul lui Mutu, Ioan Becali, şi avocatul acestuia, Paolo Rodella, au susţinut în această după-amiază o conferinţă de presă în care au dorit să susţină versiunea atacantului, chiar în momentul în care Fiorentina anunţa excluderea românului din lot.

"Fiorentina l-a reclamat pe clientul meu de 10 ori la Ligă şi niciodată clubul nu a avut dreptate 100%. Dintre aceste cazuri, trei au fost respinse, două se judecă şi doar o dată Ligă i-a dat dreptate clubului viola în proporţie de peste 50%", a spus Rodella la începutul conferinţei. Fiorentina a cerut o sancţiune drastică pentru Mutu: de la 3.400 de euro pentru întârziere la antrenament până la suspendarea totală a salariului pe 9 luni, cât a fost suspendat pentru consum de sibutramină

"Facem această conferinţă de presă pentru a ne spune şi noi partea noastră de poveste. Pantaleo Corvino m-a sunat acum câteva zile şi mi-a vorbit despre petrecerea de Crăciun, mi-a spus că oficialii clubului s-au supărat şi că Mutu nu ar mai avea un viitor. Am încercat la Galatasaray, la Dinamo Moscova, la Zenit, însă nu mi s-a spus că nu pot negocia cu cluburi din Italia", a spus apoi şi Ioan Becali.

"În urmă cu câteva zile, am auzit că Cesena dorea un jucător de la Steaua, eu l-am invitat la masă pe preşedintele Igor Campedelli şi i-am vorbit despre Mutu. IEl mi-a spus că se va gândi şi că să-l anunţ dacă am veşti. Apoi am venit la Florenţa, am discutat cu Sinişa Mihajlovic, care mi-a vorbit foarte frumos despre Adrian, apoi l-am întâlnit pe Pantaleo Corvino, care mi-a spus că în proporţie de 99,9 la sută poate să plece. Apoi am auzit cuvinte dure la adresa jucătorului, am auzit că era considerat «cancerul» clubului: era acolo şi preşedintele, nu spun exact de la cine am auzit aceste cuvinte. Apoi mi s-a spus că Mutu nu trebuie să plece în Italia. Eu am vorbit de Cesena. Fiorentina mi-a spus că luptă cu ei pentru salvarea de la retrogradare şi că Cesena nu este o soluţie bună", a mai spus fostul impresar.

"Adrian a plecat din cauza acestor ofense, pentru că l-au făcut «nenorocit». El a regretat că nu le-a spus nimic antrenorului şi colegilor. Mihajlovici vrea să salveze clubul. Mutu, din fericire, are un procurator şi un avocat, îl vom apăra. Dacă voiam să înşel Fiorentina, era suficient să îl transfer puţin în România şi apoi să îl duc în Italia, nu ar fi fost probleme. În acest moment, de Mutu sunt interesate Cesena şi Bologna, dar în Italia nu putem face nimic. În afara Italiei, nimic concret. Galatasaray? Şi în această dimineaţă am discutat azi cu cei de la Galatasaray, nu îl vor. Hagi îl vrea, asta e sigur", a mai declarat Ioan Becali.

"Ce se va întâmpla acum cu Mutu? Nu ştiu, dar repet că Cesena îl vrea, e dispusă să negocieze, să ofere şi bani, dar nu cât cere Fiorentina. Durata contractului? Trei ani şi jumătate cu opţiune pentru încă unul. Adrian în acest moment îşi găseşte refugiu în mijlocul familiei. Cât priveşte procesul cu Chelsea, nu e nimic definitiv. Dumnezeu ştie câţi ani va mai dura!", a mai spus Becali.

×