x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Juan Culio: "M-am supărat pe Traore!"

Juan Culio: "M-am supărat pe Traore!"

29 Sep 2010   •   00:00
Juan Culio: "M-am supărat pe Traore!"
Sursa foto: /Reuters

CFR Cluj a trecut marţi seară pe lângă un rezultat mare. Dacă Lacina Traore ar fi dat dovadă de altruism la faza din minutul 31, la scorul de 0-0, când în loc să-i paseze lui Culio, aflat singur cu Lobonţ, a luat la ţintă transversala porţii italienilor, probabil că ardelenii ar fi plecat cu cel puţin un punct de pe "Olimpico".

Aşa însă, în ciuda unei evoluţii mai mult decât curajoase, încununată cu încă o bară, tot prin Traore, şi un gol, autor Rada, campionii României au trebuit să se recunoască învinşi. "Nu sunt supărat pe Traore, el este bijuteria echipei, a demonstrat că este foarte bun. Este un copil al meu pe care nu aş vrea să-l vindem", a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan. Finanţatorul grupării din Gruia, Arpad Paskany, nu a avut nici el nimic de reproşat lui Traore: "Nu sunt supărat, îi felicit, atât s-a putut, să sperăm că la meciurile următoare o să avem mai multă şansă şi toate barele vor fi bară-gol". "Nu vreau să discut despre deciziile individuale ale jucătorilor, aşa au gândit ei în asemenea momente. Când ratezi asemenea ocazii, eşti taxat. Dacă am fi obţinut un rezultat bun, am fi sperat la calificarea în optimile Ligii până la finalul grupei", a conchis antrenorului CFR-ului, Sorin Cârţu. Iertat de şefi, Traore nu a fost însă menajat şi de Culio. "M-am supărat pe Traore că nu i-a păsat, a fost egoist."


Bayern, 6 din 6
0-132711-bastianreuters.jpgÎn celălalt meci al Grupei E, viitoarea adversară a CFR-ului, campioana Germaniei, Bayern München, s-a impus cu 2-1 pe terenul deţinătoarei titlului în Elveţia, FC Basel. "Era important să luăm cele trei puncte. Dar când Basel a deschis scorul, a fost foarte greu pentru noi. Le-am fost superiori adversarilor, în ciuda faptului că ne-au lipsit Ribery şi Robben, cei mai creativi jucători ai noştri", a declarat Bastian Schweinsteiger (foto), autorul ambelor goluri ale nemţilor. "Sunt dezamăgit de rezultat. Bayern a avut noroc", a spus antrenorul lui Basel, Thorsten Fink.


×
Subiecte în articol: Liga campionilor