x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Klose s-a accidentat la spate şi este incert pentru finala mică

Klose s-a accidentat la spate şi este incert pentru finala mică

08 Iul 2010   •   00:00
Klose s-a accidentat la spate şi este incert pentru finala mică
Sursa foto: /Reuters

Atacantul german Miroslav Klose s-a accidentat la spate în timpul semifinalei cu Spania şi este incert pentru finala mică a competiţiei, programată sâmbătă, în compania Uruguayului, a anunţat, joi, antrenorul secund Hansi Flick, informează AFP. "Klose are probleme la spate, s-a accidentat într-un duel aerian, sperăm că se va reface", a declarat Flick.

Klose, 32 de ani, mai are nevoie de un gol pentru a egala recordul de goluri înscrise la Cupa Mondială, care îi aparţine brazilianului Ronaldo, cu 15 reuşite. El are patru goluri marcate la turneul final din Africa de Sud şi câte cinci în ediţiile din Germania (2006) şi Coreea de Sud şi Japonia (2002).

Secundul lui Joachim Low a menţionat că mijlocaşul Sami Khedira şi fundaşul Philip Lahm au şi ei câteva probleme fizice. "Nu vă neliniştiţi, m-aş mira să nu pot evolua în acel meci, nu este vorba despre ceva foarte grav. Acum ne vom odihni şi sunt sigur că organismul îşi va reveni", a declarat, la rândul său, Philip Lahm, care a fost prezent la conferinţa de presă.

Lahm a revenit şi asupra afirmaţiei făcute imediat după partida cu Spania, când a spus că nu are chef să joace meciul pentru locul trei. "În urmă cu patru ani, am realizat că este fantastic să joci pentru locul trei. Înainte, ca fel ca multe alte persoane, nu doream să urmăresc acest meci la televizor. Însă, acum, cred că este important să câştigăm acest meci, o victorie ne-ar putea consola", a mai spus Lahm.

×
Subiecte în articol: cm2010