x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Koulibaly a semnat cu Al-Hilal

Koulibaly a semnat cu Al-Hilal

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2023   •   01:00
Koulibaly a semnat cu Al-Hilal
Sursa foto: Hepta

Fundașul senegalez Kalidou Koulibaly s-a alăturat echipei saudite Al-Hilal, de la Chelsea din Premier League, au anunțat duminică cele două cluburi.

"Vom continua să facem istorie împreună", a scris Al-Hilal pe Twitter, alături de un scurt videoclip în care apare Koulibaly.

Echipa de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor Asiei a precizat că contractul lui Koulibaly va dura până în 2026, fără a oferi detalii financiare. Presa britanică a relatat că clubul saudit ar urma să plătească aproximativ 17 milioane de lire sterline pentru fundașul central.

"Sunt aici alături de cei care fac gloria în prezent și în viitor", a declarat câștigătorul Cupei Africii pe Națiuni.

Koulibaly a marcat două goluri în 32 de apariții în toate competițiile pentru Chelsea, după ce s-a alăturat echipei de la Napoli în iulie anul trecut.

Jucătorul de 32 de ani este al doilea jucător care se mută la Al-Hilal din prima ligă engleză, după ce mijlocașul portughez Ruben Neves a semnat vineri de la Wolverhampton Wanderers.

Liga profesionistă saudită a devenit atractivă pentru jucătorii din Europa de când Cristiano Ronaldo s-a mutat la Al-Nassr, în ianuarie anul trecut.

Câștigătorii Ligii Campionilor Al-Ittihad au semnat cu câștigătorul Balonului de Aur Karim Benzema la începutul acestei luni, în timp ce clubul a confirmat, de asemenea, că fostul mijlocaș al lui Chelsea, N'Golo Kante, se alătură echipei.

Al-Hilal este cel mai titrat club din Arabia Saudită și Asia, cu 66 de trofee câștigate, și deține recordul de titluri de campion și de campion al Asiei, cu 18, respectiv 4.

Presa spaniolă relatează că aceștia sunt, de asemenea, interesați să își asigure serviciile mijlocașului Bernardo Silva, de la Manchester City.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Koulibaly Al-Hilal