x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lazio i-a propus lui Radu Ştefan prelungirea contractului

Lazio i-a propus lui Radu Ştefan prelungirea contractului

03 Ian 2011   •   16:26
Lazio i-a propus lui Radu Ştefan prelungirea contractului
Sursa foto: /AFP
144843-143630-.jpgImpresarul Victor Becali a confirmat în această după-amiază, la revenirea din Italia, unde şi-a petrecut sărbătorile de iarnă, că fundaşul Ştefan Radu a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea clubului Lazio, dar a precizat că propunerea poate fi "şi mai bună".

"Radu este posibil să îşi prelungească înţelegerea. Avem o propunere din partea celor de la Lazio, vom discuta. Toată luna asta avem timp. Propunerea este destul de bună, dar poate fi şi mai bună. Radu are evoluţii bune şi merită o propunere mai bună", a spus impresarul.

"Există oferte şi de la alte cluburi pentru el, dar nu ştiu... luna asta vom discuta. Mercato este deschis până la sfârşitul lunii, aşa că nu pot spune nimic acum", a adăugat Becali.

Conform presei din Italia, Lazio i-a propus lui Ştefan Radu un contract valabil cinci sezoane cu un salariu anual brut de 2 milioane de euro. Conform aceloraşi surse, jucătorul român în vârstă de 24 de ani, al cărui contract expiră în 2012, este dorit de cluburile Inter Milano, Napoli şi Chelsea.

×