x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lens-ul lui Boloni, tot mai aproape de Ligue 2 după 0-3 cu Lyon: "Sunt dezamăgit!"

Lens-ul lui Boloni, tot mai aproape de Ligue 2 după 0-3 cu Lyon: "Sunt dezamăgit!"

11 Apr 2011   •   10:20
Lens-ul lui Boloni, tot mai aproape de Ligue 2 după 0-3 cu Lyon: "Sunt dezamăgit!"
Sursa foto: /RCLens.ro

Echipa RC Lens, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de formaţia Olympique Lyon, în ultimul meci al etapei a 30-a din Ligue 1.

La sfârşitul meciului, tehnicianul român era extrem de dezamăgit de rezultat: "Aşa cum a văzut toată lumea, au fost două reprize complet diferite. În primele 45 de minute, deşi Lyon a dominat, am fost aproape să ne îndeplinim obiectivul. Din păcate, după primul gol nu am mai avut forţa mentală necesară pentru a forţa mai mult. Am pierdut foarte multe baloane şi nu am reuşit să legăm două-trei pase pentru a pune în pericol o echipă precum Lyon. Trebuie să recunosc că trei-patru jucători de-ai mei au jucat mai prost decât de obicei şi sunt foarte dezamăgit! Intrăm pe o ultimă linie dreaptă, care se anunţă dificilă, dar nu imposibilă".

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bedimo '55 autogol, Briand '61 şi Lisandro Lopez '90+1.

În clasament, lider se menţine OSC Lille cu 58 de puncte, urmată de Olympique Marseille 55 de puncte şi de Olympique Lyon 53 de puncte. Lens-ul lui Boloni a rămas pe locul 19, cu 28 de puncte, la şapte "lungimi" de primul loc care asigură prezenţa în Ligue 1 şi în sezonul viitor.

×