x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi și Neymar, contestați vehement de ultrașii protestatari ai lui PSG

Lionel Messi și Neymar, contestați vehement de ultrașii protestatari ai lui PSG

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   09:15
Lionel Messi și Neymar, contestați vehement de ultrașii protestatari ai lui PSG
Sursa foto: Hepta

Ultrașii de la Paris Saint-Germain și-au exprimat miercuri frustrarea față de situația actuală de la club și i-au luat la țintă pe superstarurile Lionel Messi și Neymar, dar și pe președintele clubului , Nasser Al-Khelaifi.

Suporterii ultrași ai clubului PSG au protestat miercuri în fața sediului central al clubului și au contestat cuplul de vedete. Suporterii au fost auziți scandând cuvinte neortodoxe la adresa celor doi, după ce s-a aflat că învingătorul Cupei Mondiale a fost suspendat pentru două săptămâni pentru o călătorie neautorizată în Arabia Saudită. Clubul a decis deja că nu-i va prelungi contractul argentinianului, care expiră la sfârșitul sezonului.

De asemenea, s-a auzit "Neymar, dispari", fanii arătându-și foarte clar frustrarea față de marile achiziții ale echipei. Internaționalul brazilian nu a mai jucat pentru PSG de când a suferit o accidentare la gleznă, în februarie, și e încă indisponibil.

Cei doi jucători nu au fost singurii care au fost ținta criticilor. Ultrașii și-au exprimat, de asemenea, frustrările față de președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi.

Messi și Neymar au fost aduși la PSG în încercarea de a câștiga Liga Campionilor pentru prima dată în istoria clubului, dar nu au reușit să aducă cel mai important trofeu european. PSG a fost eliminată în 16-imile de finală de Bayern Munchen în acest sezon și nu pare să fie mai aproape de a fi încoronată cea mai bună echipă de pe continent, în ciuda investițiilor mari.

Echipa lui Christophe Galtier rămâne în cursă ca să câștige titlul în acest sezon, dar forma sa în 2023 a fost slabă. PSG a fost deja învinsă de șase ori în Ligue 1 de la începutul anului și a fost eliminată din Cupa Franței de Marseille.

Echipa revine la acțiune duminică în campionat, la Troyes. Cu toate acestea, echipa lui Galtier va fi lipsită de Messi, după ce a fost suspendat. Internaționalul argentinian ar fi decis să părăsească clubul în urmă cu mai bine de o lună și a fost în discuții pentru o mutare în Arabia Saudită.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neymar Lionel Messi scandal psg