x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lippi: Rezultatul este o mare dezamăgire, meritam victoria

Lippi: Rezultatul este o mare dezamăgire, meritam victoria

15 Iun 2010   •   00:00
Lippi: Rezultatul este o mare dezamăgire, meritam victoria
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Italiei, Marcello Lippi, s-a declarat nemulţumit de startul echipei sale la Cupa Mondială din Africa de Sud, 1-1 cu Paraguay, în primul meci al Grupei F. "Rezultatul este o mare dezamăgire, deoarece meritam victoria. Am primit gol la prima lor acţiune, din fază fixă. Am avut o reacţie de echipă mare, dar au fost mai mulţi factori pentru care nu am învins. Nu ştiu cât de gravă este problema lui Buffon, l-am schimbat deoarece a resimţit dureri la spate", a spus Lippi.

Mijlocaşul Daniele De Rossi, autorul golului Italiei, consideră că aceasta este cea mai importantă reuşită din cariera sa: "Probabil este cel mai important gol din cariera mea. A fost o partidă bună pentru noi, dar am fost naivi la golul primit. Am reacţionat bine, am egalat şi am riscat pentru a obţine victoria. Am fi meritat să câştigăm. Am dus bine mingea în terenul lor, dar la 30 de metri de poartă se rupea totul, deoarece ei ne-au presat bine. Nu e uşor de jucat în faţa unei echipe care intră pe teren pentru a nu pierde".

"Am fost emoţionat, a fost o partidă importantă pentru mine. Cu De Rossi alături de mine mă simt la înălţime şi în teren, şi în afara lui. Sunt fericit pentru prestaţia mea. Nu ne-a fost teamă că vom pierde acest meci după ce am primit gol, ştiam că putem marca. Până în final ne-am dorit să câştigăm. Sperăm că o vom face în meciul următor cu Noua Zeelandă", a spus şi mijlocaşul Riccardo Montolivo.

De partea cealaltă, selecţionerul Paraguayului, Gerardo Martino, era bucuros după rezultatul de egalitate obţinut în faţa campioanei mondiale. "Remiza este foarte bună, deoarece am întâlnit campioana mondială. Nu a fost uşor, ei au fost extrem de ordonaţi, dar jocul nostru a fost unul bun. Santana s-a accidentat, efectuasem toate schimbările, şi astfel jocul nostru a scăzut. Am fost puţin nervoşi la început, dar aşa se întâmplă când debutezi la o mare competiţie şi întâlneşti campioana mondială. Acest rezultat ne seveşte ca stimulent pentru jocurile viitoare şi pentru a ne şti valoarea", a spus Martino.

×
Subiecte în articol: cm2010