x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool îi anunţă pe fani că Steaua a tipărit bilete cu ora de start greşită

Liverpool îi anunţă pe fani că Steaua a tipărit bilete cu ora de start greşită

17 Noi 2010   •   13:10
Liverpool îi anunţă pe fani că Steaua a tipărit bilete cu ora de start greşită
Sursa foto: /Intact Images
137981-20100917102454026.jpg

Clubul Liverpool i-a anunţat pe suporterii care vor face deplasarea pentru partida cu Steaua, de la 2 decembrie, că gruparea bucureşteană a tipărit bilete având trecute ca oră de start 22.05, în loc de 20.00, când va începe meciul.

De asemenea, site-ul oficial al "cormoranilor" a publicat 10 sfaturi date de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti pentru fanii englezi care vor veni la Bucureşti.

Pe lângă informaţiile legate de accesul în stadion (trafic intens, străzi închise circulaţiei în jurul arenei, interzicerea accesului suporterilor aflaţi în stare de ebrietate), se menţionează că, în unele baruri şi restaurante din Bucureşti, angajaţii înceacă să profite de pe urma turiştilor/suporterilor străini şi se recomandă solicitarea listei de preţuri înainte de a se comanda băuturi sau mâncare. De asemenea, în cazul taximetriştilor, se recomandă folosirea vehiculelor care au afişate numele companiei şi licenţa, suporterii fiind sfătuiţi să se şi informeze, în prealabil, asupra preţului călătoriei.

Fanilor englezi li se mai recomandă să fie atenţi la hoţii de buzunare, în zonele aglomerate, mai ales lângă casele de schimb valutar, hoteluri, în mijloacele de transport în comun şi în principalele gări. "Atenţie în permanenţă la grupurile organizate de hoţi deghizaţi în poliţişti care solicită actele de identitate şi la persoanele care încearcă să distragă atenţia, în timp ce complicii lor încearcă să fure ceasuri sau bijuterii!".

În încheierea listei de sfaturi, se recomandă atenţie sporită în oraş: "Suporterii noştri au o vastă experienţă în deplasările prin Europa, dar le sugerăm ca, la Bucureşti, să fie mereu atenţi la ce se întâmplă în jurul lor şi să nu se depărteze de centrul oraşului".

×