x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool urcă pe primul loc în Premier league, după victoria cu Burnley de Boxing Day

Liverpool urcă pe primul loc în Premier league, după victoria cu Burnley de Boxing Day

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2023   •   22:43
Liverpool urcă pe primul loc în Premier league, după victoria cu Burnley de Boxing Day
Sursa foto: Hepta

Liverpool a revenit în fruntea clasamentului Premier League, primul gol în campionat al lui Darwin Nunez după aproape două luni contribuind marți la o victorie cu 2-0 pe terenul lui Burnley, echipă ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Cormoranii au avut două goluri anulate de VAR.

Finalizarea de precizie a lui Nunez, după șase minute de la începerea jocului, i-a dat lui Liverpool un start fulminant pe stadionul Turf Moor, dar echipa lui Juergen Klopp nu a reușit să își majoreze rapid avantajul.

Mohamed Salah a luat la țintă bara transversală și atât Cody Gakpo cât și Harvey Elliott au avut goluri anulate, în timp ce Burnley a rezistat, mai ales datorită evoluției eficiente a portarului James Trafford. Șutul lui Diogo Jota din minutul 90 a pecetluit soarta meciului.

Burnley, ocupanta locului 19, a avut propriile ocazii în a doua repriză și aproape că a reușit să egaleze când șutul lui Jacob Bruun Larsen a trecut puțin pe lângă bară.

Prima victorie a lui Liverpool în trei meciuri de campionat a dus-o deasupra lui Arsenal, care a ajuns la jumătatea sezonului cu 42 de puncte. Arsenal, care are 40, primește joi pe West Ham United.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nunez liverpool premier league