x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu Jr. este mulţumit de suprafaţa de joc de la Piatra Neamţ

Lucescu Jr. este mulţumit de suprafaţa de joc de la Piatra Neamţ

de Mihai Morcovescu    |    25 Aug 2010   •   00:00
Lucescu Jr. este mulţumit de suprafaţa de joc de la Piatra Neamţ
Sursa foto: /Intact Images

Selecţionerul Răzvan Lucescu a inspectat din nou Stadionul Municipal din Piatra Neamţ, acolo unde naţionala României va debuta în preliminariile pentru Euro 2012 împotriva Albaniei, şi s-a arătat mulţumit de suprafaţa de joc.

"Răzvan s-a declarat încântat de infrastructura stadionului şi în special de calitatea gazonului. Ne-a mulţumit chiar şi nouă, celor de la echipă, întrucât ne-am sacrificat pentru interesele echipei naţionale. Este drept că n-am făcut nici măcar un antrenament pe cele două terenuri de iarbă ale propriei noastre arene. Le-am păstrat în perfectă stare pentru tricolori, noi mutându-ne în alte locaţii pentru şedinţele de pregătire", a spus tehnicianul Ceahlăului, Marin Barbu, care l-a însoţit pe Răzvan Lucescu pe stadion, alături de primarul oraşului Piatra Neamţ şi preşedinte de onoare al clubului de lângă Pietricica, Gheorghe Ştefan.

Naţionala României va întâlni la 3 septembrie reprezentativa Albaniei în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European 2012 din Polonia şi Ucraina pe teren propriu. Patru zile mai târziu, tricolorii se vor deplasa la Minsk pentru partida cu Belarus.

×
Subiecte în articol: echipa nationala