x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lui Mutu îi este dor să joace: "Îmi lipseşte fotbalul!"

Lui Mutu îi este dor să joace: "Îmi lipseşte fotbalul!"

25 Ian 2011   •   09:51
Lui Mutu îi este dor să joace: "Îmi lipseşte fotbalul!"

Adrian Mutu, exclus din lotul Fiorentinei, a declarat că vrea să revină cât mai repede în teren, deoarece îi este foarte dor să joace fotbal, informează violanews.com.

"Am o singură dorinţă: să revin pe teren. Îmi lipseşte fotbalului, am atâta pasiune pentru acest joc. Vreau să joc din nou pentru Fiorentina, să aud din nou strigându-se «Il fenomeno» să fac reverenţe şi să mă bucur pentru un gol. Mereu voi avea în suflet suporterii viola. De ceea ce se întâmplă în afara terenului nu voi vorbi. Poate că am cerut scuze unora, dar ştiu că nu e nevoie să cer scuze fanilor Fiorentinei pentru că ei m-au înţeles mereu, în momentele cele mai grele, şi m-au iertat. Trăiesc cu speranţa de a avea o nouă şansă, de a juca pentru Fiorentina, doar în tricoul viola", a declarat Mutu la Radio Blu (emisiunea "Viola nel Cuore").

Adrian Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei după mai multe acte de indisciplină. Fiorentina a înaintat Colegiului arbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicită excluderea lui Adrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitul anului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în iunie. De serviciile lui Mutu mai sunt interesate grupări precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino sau Los Angeles Galaxy.

×