x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international "Mâna lui Dumnezeu" l-a atins şi pe brazilianul Luis Fabiano

"Mâna lui Dumnezeu" l-a atins şi pe brazilianul Luis Fabiano

21 Iun 2010   •   00:00
"Mâna lui Dumnezeu" l-a atins şi pe brazilianul Luis Fabiano
Sursa foto: /Reuters

Atacantul echipei naţionale a Braziliei, Luis Fabiano, a recunoscut duminică, după victoria din meciul cu reprezentativa Coastei de Fildeş, scor 3-1, că la golul doi marcat de el a atins balonul cu mâna, dar spune că nu a făcut acest lucru intenţionat. "Am reuşit să înscriu din nou la naţională, ştiam că acest moment va veni. La golul doi am atins balonul cu mâna, dar a fost involuntar. A fost mâna lui Dumnezeu şi a fost unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea. Sunt fericit că i-am răsplătit încrederea antrenorului, chiar dacă nu am venit la acest mondial refăcut complet", a spus Fabiano.

Selecţionerul Coastei de Fildeş, Sven Goran Eriksson, l-a scuzat pe arbitrul Stephane Lannoy, despre care a spus că nu avea cum să vadă henţul comis de atacantul brazilian. "La 3-1 am crezut că putem reveni, dar din păcate nu am mai înscris. La cel de-al doilea gol marcat de Luis Fabiano am fost lipsiţi de şansă, dar arbitrul nu avea cum să vadă că a fost henţ. Acest gol nu a fost valabil, dar acum e prea târziu să facem ceva", a spus Eriksson.

În schimb, antrenorul Braziliei, Carlos Dunga, a contestat eliminarea lui Kaka, venită în minutul 88 pentru cumul de cartonaşe galbene, dintre care primul în minutul 85. "Eliminarea lui Kaka nu este deloc justificată. La primul cartonaş galben, el a fost faultat şi tot el a fost sancţionat. Deci cel care comite faultul nu primeşte cartonaş galben, iar cel care este faultat primeşte. Am jucat mai mult decât adversarii şi am primit mai multe cartonaşe galbene", a spus Dunga.

×
Subiecte în articol: cm2010