x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester United umilită pe Anfield. Liverpool a marcat de 7 ori

Manchester United umilită pe Anfield. Liverpool a marcat de 7 ori

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2023   •   21:15
Manchester United umilită pe Anfield. Liverpool a marcat de 7 ori
Sursa foto: Hepta

Liverpool a câștigat duminică cu 7-0 derby-ul rundei a 26-a din Premier League împotriva lui Manchester United. După o primă repriză echilibrată, cormoranii s-au dezlănțuit, marcând de 6 ori în partea secundă. Gakpo, Nunez și Salah au reușit câte o dublă.

După ce Cody Gakpo, Darwin Nunez și Mohamed Salah au marcat câte două goluri fiecare, rezerva Roberto Firmino, a închis tabela pentru 7-0. Liverpool urcă pe locul cinci în Premier League și reduce diferența față de „diavolii roșii” la 7 puncte.

Acest rezultat este cel mai drastic, la cea mai mare diferență, în istoria confruntărilor directe, depășind recordul înregistrat în octombrie 1895, când cele două echipe concurau în a doua divizie.

După ce a marcat patru și cinci goluri împotriva lui United în campionat în sezonul trecut, Liverpool a reușit de data aceasta să marcheze șapte.

Manchester United rămâne pe locul 3, cu 49 de puncte, la 14 distanță de Arsenal, lidera din Premier League, și joacă joia viitoare cu Betis în prima manșă a optimilor de finală ale Europa League.

Liverpool, e pe locul 5, cu 42 de puncte și joacă returul cu Real Madrid, din Liga Campionilor, abia peste 10 zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united FC Liverpool