x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona: Mi-aş da o mână pentru Cupa Mondială

Maradona: Mi-aş da o mână pentru Cupa Mondială

02 Iul 2010   •   00:00

Diego Armando Maradona vrea neapărat să devină al treilea tehnician care câştigă titlul mondial după ce a reuşit acest lucru şi ca jucător. Înaintea meciului cu Germania din sferturi, selecţionerul Argentinei a declarat că ar renunţa chiar şi la o mână pentru a cuceri trofeul.

"Mi-aş da o mână pentru a câştiga trofeul. Pe de altă parte, eu vreau să fiu ultimul care sărută Cupa Mondială, dacă o vom cuceri. Înaintea mea, ar trebui să o facă jucătorii, pentru că ei sunt cei care ar câştiga-o, asta e clar!", a spus Maradona, care a explicat apoi şi de ce este singurul selecţioner de la CM care îşi sărută jucătorii: "Poţi să faci antrenamente de dimineaţa până seara, dar, dacă nu există sentimente între tine şi jucători, nu poţi scrie istorie".

"Până atunci, nu-mi fac griji în ceea ce priveşte meciul cu Germania. Dacă vom controla bine mingea, vom fi în avantaj. Acesta este un crez al meu, la care mă gândesc zilnic: dacă noi avem mingea, adversarul nu o are. Şi nici o echipă din lume nu poate avea posesia pe care o avem noi", a mai declarat Maradona.

×
Subiecte în articol: cm2010