x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica a semnat cu Shalke 04

Marica a semnat cu Shalke 04

29 Iul 2011   •   07:47
Marica a semnat cu Shalke 04

Atacantul Ciprian Marica a semnat un contract pe doua sezoane, pana la 30 iunie, 2013, cu Schalke 04, a anuntat clubul din Gelsenkirchen pe site-ul oficial, informeaza Mediafax.
"Ciprian se incadreaza in cerintele noastre sportive. El cunoaste Bundesliga si este un transfer gratuit. Ne bucuram ca transferul a decurs fara probleme, mai ales ca el era dorit si de alte echipe", a declarat managerul Horst Heldt, cel care, atunci cand era director sportiv la VFB Stuttgart, a contribuit la aducerea romanului de la Sahtior Donetk.
Ciprian Marica si-a reziliat, la 12 iulie, pe cale amiabila contractul cu VfB Stuttgart. In cei patru ani petrecuti in Germania, Marica a jucat in 93 de meciuri si a marcat 19 goluri. Internationalul roman a mai evoluat pentru Dinamo Bucuresti si Sahtior Donetk.

Marica a fost si in vizorul celor de la Blackburn rovers. Presedintele clubului britanic, Steve Kean a discutat cu atacantul roman Ciprian Marica un posibil angajament al fotbalistului in Albion, informeaza mirrorfootball.co.uk.

Blackburn se afla in criza de atacanti, doar Nikola Kalinic fiind inca la echipa, dar purtand negocieri pentru un posibil transfer.

Kean se va deplasa la Moscova si Marsilia, pentru a negocia transferul altor atacanti experimentati.

×