x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica: Am pierdut trei puncte şi calificarea în mare parte

Marica: Am pierdut trei puncte şi calificarea în mare parte

10 Oct 2010   •   00:00
Marica: Am pierdut trei puncte şi calificarea în mare parte
Sursa foto: /Intact Images

Atacantul Ciprian Marica a declarat, sâmbătă seară, la Sport.ro, după înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Franţa, că reprezentativa României a pierdut trei puncte şi în mare parte calificarea la Campionatul European din 2012, deşi mai are şanse teoretice.

"Am pierdut trei puncte şi zic eu am pierdut calificarea sau în mare parte, chiar dacă şanse teoretice mai sunt. Cred că dacă aveam mai mult curaj am fi putut obţine chiar o victorie. Ţinând cont că după primele trei meciuri avem două puncte suntem în impas. Am luat goluri destul de târziu, nu am avut curaj mai mult şi încredere. Franţa merita victoria, a avut mai multe ocazii decât noi. Am pierdut uşor. Se joacă până la final, trebuie să credem şi să sperăm, speranţa moare ultima", a spus Marica.

Ciprian Marica a precizat că el nu a spus că nu vrea să mai vină la echipa naţională: "Eu nu am declarat că nu vreau să mai vin la naţională, am zis că mă mai gândesc, că se crează o presiune asupra mea, care îmi crează o stare negativă. Am relaţii mai mult decât ok cu coechipierii".

×
Subiecte în articol: echipa nationala