x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica, aproape de o despărţire de Stuttgart

Marica, aproape de o despărţire de Stuttgart

08 Feb 2011   •   13:55
Marica, aproape de o despărţire de Stuttgart
Sursa foto: /Reuters
150752-11-04.jpg

Neinclus în lot pentru ultima partidă din campionat, Ciprian Marica a intrat în conflict şi cu oficialii lui VfB Stuttgart şi este tot mai aproape de o despărţire de clubul german la vară. Şvabii s-au enervat că atacantul a declarat în presa română că nu se înţelege cu tehnicianul Bruno Lebbadia şi cotidianul Bild anunţă că românul ar putea primi o amendă record.

"Când va reveni de la naţională vom purta o discuţie foarte serioasă. Nu vreau să comentez declaraţiile sale până când nu discut şi cu Ciprian. Trebuie să se explice, altfel îl paşte o amendă foarte mare", a declarat pentru Bild managerul lui VfB, Fredi Bobic.

"Acum nu se pune problema să plec, s-a încheiat perioada de transferări, dar la vară vom vedea. Poate că ar fi mai bine pentru ambele părţi să plec", a fost declaraţia atacantului care i-a supărat pe nemţi. Internaţionalul român a mai primit în 2010 o amenda record pentru campionatul Germaniei, fiind obligat să plătească 50.000 de euro pentru că l-a înjurat pe arbitrul partidei cu Hamburg. Marica a fost eliminat în acea partidă, lăsîndu-şi colegii cu un om în minus încă din minutul 15 al partidei.

×
Subiecte în articol: marica fotbal international