x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mazzarri exultă: "Am meritat să învingem!"

Mazzarri exultă: "Am meritat să învingem!"

16 Dec 2010   •   09:23
Mazzarri exultă: "Am meritat să învingem!"

142738-mazzarri.jpgTehnicianul echipei Napoli, Walter Mazzarri, a declarat, miercuri seară, după meciul cu Steaua, scor 1-0, că formaţia bucureşteană nu a lăsat spaţii încă din primul minut, dar a precizat că în opinia sa victoria este meritată, informează agenţia Datasport.

"A fost un meci special. Adversarii noştri s-au închis încă din primul minut şi nu au lăsat spaţii. Cred că Napoli a încercat mereu să facă un joc bun, meritam să înscriem înainte de minutul 90+3. Am pierdut mult timp, dar cu inima am reuşit să învingem în ultima clipă. La cum erau steliştii aşezaţi în teren, aveam nevoie să îi obosim şi să sperăm că odată cu trecerea timpului se vor crea mai multe spaţii. A fost o partidă de înalt risc, am jucat foarte bine şi pe final am încercat să obţinem totul. Cred că am meritat să învingem. Liga Europa este o competiţie importantă, pentru echipă este o mare oportunitate de a creşte. Dacă merită să pierzi câteva puncte în campionat pentru a rămâne în Liga Europa? Cu siguranţă", a spus Mazzarri, care a precizat că în tribune s-au aflat 50.000 de persoane.

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a declarat extrem de mulţumit de jucătorii săi, care "s-au concentrat până în ultima secundă": "Calificarea vine ca un premiu pentru munca depusă de aceşti băieţi".

Steaua a ratat calificarea în 16-imile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa italiană Napoli, în ultima etapă a grupei K a competiţiei. Golul echipei italiene a fost marcat în minutul 90+3 de Cavani. Pentru a reuşi calificarea în primăvara europeană, Steaua avea nevoie de cel puţin un egal în partida cu Napoli, care în urma acestei victorii s-a calificat, alături de Liverpool, în 16-imile competiţiei.

×