x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mexic: Aguirre se vrea buturugă mică

Mexic: Aguirre se vrea buturugă mică

27 Iun 2010   •   00:00

Selecţionerul Mexicului, Javier Aguirre, spune că deşi multă lume dă echipa sa drept "moartă" înaintea meciului cu Argentina, din optimile Cupei Mondiale, jucătorii săi vor încerca să distrugă euforia argentinienilor şi să răstoarne toate pronosticurile, informează AFP.

"Nu suntem favoriţi. Vom vedea dacă în 90 de minute putem schimba cursul istoriei. În urmă cu patru ani soarta nu ne-a surâs. Trebuie să distrugem euforia şi să răsturnăm toate pronosticurile. Vom încerca să învingem statisticile. Nimeni nu mizează pe viitorul nostru. Mulţi ne dau drept «morţi», dar vom vedea. La ultimele patru turnee finale, Mexicul a fost eliminat, e logic ca mexicanii să fie pesimişti, nu mă deranjează", a declarat Aguirre.

"Jucătorii mei au dorinţa de a trece în sferturi, nu se tem de succes şi nu sunt complexaţi. Ne vom bate. Messi este cel mai bun din lume, dar vom vedea dacă îl putem controla", a spus Aguirre, bun prieten cu Maradona după ce l-a avut elev la Atletico Madrid pe ginerele acestuia, Kun Aguero.

Partida Argentina - Mexic, din optimile de finală ale CM, va avea loc în această seară, de la ora 21:30.

×
Subiecte în articol: cm2010